Utan mat og drikke kan ein fort gå tom for energi, og kanskje gå glipp av eit stort sal?
På Dyrsku'n har vi tilrettelagt for at utstillarane skal få seg eit pusterom og litt næring i kroppen.
Utstillarkantina finn du på Storstogo, i samme lokale som utstillarkontoret. Her kjem du berre inn med id-band som adgangsbevis (kundekort gjeld dessverre ikkje). Vi serverer berre heimelaga mat med norske råvarer.
Opningstider 2020:
Dag |
|
Opent |
Kva |
Måndag 07.09 |
|
11-14.00 |
Lunsj |
Tysdag 08.09 |
|
11-14.00 |
Lunsj |
Onsdag 09.09 |
|
11-15.00 |
Matservering |
Torsdag 10.09 |
|
11-21.00 |
Matservering |
Fredag 11.09 |
|
07-09.00 |
Frukostbuffet |
|
|
10-22.00 |
Matservering |
Laurdag 12.09 |
|
07-09.00 |
Frukostbuffet |
|
|
10-22.00 |
Matservering |
Sundag 13.09 |
|
07-09.00 |
Frukostbuffet |
|
|
10-18.00 |
Matservering |
Måndag 14.09 |
|
11-13.00 |
Lunsj |
Om du ikkje har anledning til å reise i frå standen din i Dyrsku-helga, kan du bestille mat som blir levera på standen din.
Send ein e-post til kjokken@dyrskun.no innan 1. september for bestilling av: Påsmurte rundstykke med karbonader, omelett eller ost & skinke.