Norges Husflidslag

Norges Husflidslag, offisiell samarbeidspartner til Dyrsku'n
Norges husflidslag er vår samarbeidspartnar innan husflid og håndverk. Bli bedre kjend med organisasjonen her!

Skrevet av Norges Husflidslag

Norges Husflidslag er en kultur- og interesseorganisasjon som er den ledende aktøren innen kulturvern, handlingsbåren kunnskap og næringshusflid. Vi ble stiftet i 1910 og har 24 000 medlemmer over hele landet. 

Våre medlemmer er fordelt på gruppene lokallag, husflidsbutikker og husflidshåndverker. Hovedkontoret ligger i Oslo og organisasjonene har 28 ansatte, hvorav 18 har sin daglige arbeidsplass ute i fylkene.   

Vi har kurs i bunadstilvirkning, smiing, veving, tredreiing og mye mer, og de fleste av kursene skjer i regi av våre lokallag. Disse har til sammen 60 000 studietimer i husflid årlig, organisert gjennom Studieforbundet kultur og tradisjon. 

Vår satsing på barn og unge, Ung husflid, finnes i et stadig økende antall, og per i dag har 126 lokallag dette tilbudet. Ung husflid har sin egen nettside,unghusflid.no. Tidsskriftet Norsk Husflid utgis av Norges Husflidslag 5 ganger i året, og er et ledende kulturtidsskrift og fagblad om husflid og håndverk. Norges Husflidslag er støttet av Norsk Kulturråd.

Les mer på www.husflid.no