Du inviterast til ei unik oppleving med 4-rettars middag med råvarer frå den norske bonden. Kokk Olav Lie-Nielsen fortel historia bak det smakelege måltidet og Knut Buen opptrer.
Når: Laurdag 10. september 2022
Stad: TettPå-arena
Tidspunkt: kl. 18.00
Pris: kr. 1250,- pr. person inkl. drikkepakke, kr. 990,- pr. person inkl. alkoholfri drikkepakke
Kvart rundbord har plass til 6-8 personar.
KJØP BILLETT TIL KULINARISK KVELD
Meny kulinarisk kveld
Tartar på Telemarksfe
Drikke: Cider frå Sideriet Vassås
Rødbetcarpaccio, kvit geitost, ristede nøtter, urter og vinagrette
Drikke: Livelig med stikkelsbær frå Lien Gård
Lammeskank, bakte rotgrønsaker, sjysaus og potet- og selleripure
Drikke: Tetra Incognita frå NeRø
Fløterand servert med sylta plommer, ristede nøtter og honning- og brunostsaus
Drikke: Titania frå Frukt by Lindheim
Avgrensa tal plassar! Sikre deg billett allereie no! Har du spørsmål eller spesielle ynskje? Ring 35 06 57 70 eller send e-post til lisbeth@dyrskun.no