Kulinarisk kveld på Dyrsku’n

Velkomen til eit smakeleg måltid på Dyrsku’n 10. september 2022!

21.06.2022
Kulinarisk kveld Dyrsku'n 2022

Du inviterast til ei unik oppleving med 4-rettars middag med råvarer frå den norske bonden. Kokk Olav Lie-Nielsen fortel historia bak det smakelege måltidet og Knut Buen opptrer.

Når: Laurdag 10. september 2022

Stad: TettPå-arena

Tidspunkt: kl. 18.00

Pris: kr. 1250,- pr. person inkl. drikkepakke, kr. 990,- pr. person inkl. alkoholfri drikkepakke

Kvart rundbord har plass til 6-8 personar.

KJØP BILLETT TIL KULINARISK KVELD

Meny kulinarisk kveld

Tartar på Telemarksfe

Drikke: Cider frå Sideriet Vassås

Rødbetcarpaccio, kvit geitost, ristede nøtter, urter og vinagrette

Drikke: Livelig med stikkelsbær frå Lien Gård

Lammeskank, bakte rotgrønsaker, sjysaus og potet- og selleripure

Drikke: Tetra Incognita frå NeRø

Fløterand servert med sylta plommer, ristede nøtter og honning- og brunostsaus

Drikke: Titania frå Frukt by Lindheim

Kulinarisk kveld Dyrsku'n 2022

Avgrensa tal plassar! Sikre deg billett allereie no! Har du spørsmål eller spesielle ynskje? Ring 35 06 57 70 eller send e-post til lisbeth@dyrskun.no