Kulinarisk kveld med 4 rettar middag

Over 100 gjester hadde bestilt bord til laurdagskvelden i TettPå Stor. Det blei ei kulinarisk og kulturell oppleving med topp stemning!

10.09.2022

God stemning

Kokk Olav Lie-Nielsen presentera eit smaksrikt måltid, sett saman av lokale råvarer. Knut Buen akkompagnerte med velkjente slåttar. Det var ei særs flott ramme for å avrunde laurdagskvelden der det også blei røpa at heile 40 100 gjester har besøkt plassen i dag.

Filmsnutt fra kvelden

Takk for i dag og velkomne att i morgo!

Meny kulinarisk kveld

Tartar på Telemarksfe

Drikke: Cider frå Sideriet Vassås

Rødbetcarpaccio, kvit geitost, ristede nøtter, urter og vinagrette

Drikke: Livelig med stikkelsbær frå Lien Gård

Lammeskank, bakte rotgrønsaker, sjysaus og potet- og selleripure

Drikke: Tetra Incognita frå NeRø

Fløterand servert med sylta plommer, ristede nøtter og honning- og brunostsaus

Drikke: Titania frå Frukt by Lindheim

Kulinarisk kveld på Dyrsku’n