God stemning
Kokk Olav Lie-Nielsen presentera eit smaksrikt måltid, sett saman av lokale råvarer. Knut Buen akkompagnerte med velkjente slåttar. Det var ei særs flott ramme for å avrunde laurdagskvelden der det også blei røpa at heile 40 100 gjester har besøkt plassen i dag.
Takk for i dag og velkomne att i morgo!
Meny kulinarisk kveld
Tartar på Telemarksfe
Drikke: Cider frå Sideriet Vassås
Rødbetcarpaccio, kvit geitost, ristede nøtter, urter og vinagrette
Drikke: Livelig med stikkelsbær frå Lien Gård
Lammeskank, bakte rotgrønsaker, sjysaus og potet- og selleripure
Drikke: Tetra Incognita frå NeRø
Fløterand servert med sylta plommer, ristede nøtter og honning- og brunostsaus
Drikke: Titania frå Frukt by Lindheim