Datoen er satt for det 149.

Hold av datoen! Dyrsku'n i Seljord

mandag 4. mai 2015

11. – 13.september er det nok ein gong klart for handels- og landbruksmesse på Dyrskuplassen i Seljord.

I år forventar me opp mot 80 000 menneske og heile 700 utstillarar innanfor ulike bransjar som blant anna Handel, Landbruk, Anlegg, Husflid, Husdyr og Mat. 

I 2014 ble det besøksrekord på plassen med hele 88 000 menneskje i løpet av den tre dagar lange messa. Det er dermed med stolthet vi kan si at Dyrsku´n er blitt Norges desidert største årlige arrangement! 

Men, lange tradisjonar og stadig vekst krevje at me alltid jobbar for å utvikle, og tilpasse oss både mot utstillarar og gjester. I fjor hadde me ein sterkt satsing på Dyrsku´n Mat, både serveringsplassane på plassen, og utstillingsplassen for produsentar. Dette er en satsing me skal vidareføre også i årene framover med en målsetning om å bli en av landets beste messer på norsk mat. Til hausten vil me blant anna kunne introdusere et nytt matkvartal (og nytt namn), ein vidareføring av stor suksessen Pop up-kjøkkenet og ein spennande gjesteutstillar! 

Eit anna fokus i 2014 var å i større grad leggje til rette for born og unge. I tillegg til tivoliet har Dyrsku´n fleire kurs, skatepark og konkurransar for de minste. Eit tilbod me ikkje trur er like kjent. Borne kartet frå i fjor finn du her!

Frem mot 2015 har vi fleire spennande nyheiter me skal presentere for dokker. Fristen for å søkje plass som utstillare går ut 1.april, så årets utstillarlister blir lansert fortløpande. 

Håper me sjåast 11. – 13.september! 

Me helsing alle i Dyrsku´n