Kjøp billett og vinn utstyr frå Friluftsmagasinet

torsdag 25. august 2016

I dagane fram mot Dyrsku'n vil alle som kjøper billett til Dyrsku´n vere med i trekninga av tre ulike produkt frå vår samarbeidspartnar Friluftsmagasinet. Kvar femte dag presenterer vi eit nytt produkt som ein heldig billettkjøpar får med seg heim!

1. periode: 25.-30. august 

Dovrefjell Jeger'n jaktdress - en lydløs dress for alle typer jakt i all slags vær

Ytterstoffet er i bløt, børstet mikrofiber. Vanntett membran med tapede sømmer. Nettingfôret er isolerende og motvirker kondens. Den perfekte dressen for smyg- og posteringsjakt.

Jakke:

Romslig og avtagbar hette. To stikklommer, to store frontlommer med glidelås, en med innvendig patronholder, romslig innerlomme. Radiolomme på begge sider med glidelås og innvendig åpning for ledninger. Hempe for piskantenne på begge skuldre. Borrelås ved ermene, elastisk snorstramming i midjen og nede.

Bukse:

Formsydde knær og sete for best mulig passform og bevegelsesfrihet. Forhøyet ryggstykke i korsryggen med elastikk, knapper for bukseseler, solide beltehemper, frontlukking med kraftig borrelås og glidelås. Ekstra utlufting, romslig lårlomme, to dype stikklommer og baklomme, alle med glidelås.

Kraftige innstrammings-muligheter nede.


1.-5. september 

Dovrefjell Pro lavvo, 6 – 8 personer

Bestselgende lavvo med utbygd inngangsparti

PRO-modellen leveres med utbygd inngangsparti. Utbygget gir større gulvplass til for eksempel lagring av sekker, utstyr eller skittent fottøy. I tillegg gir utbygget bedre beskyttelse mot vær og vind, man unngår blant annet at det regner inn på liggeplassene når døren er åpen eller når man går ut/inn av lavvo’en. Utbygget har også to store vinduer som gir mye lys inn. Vinduene kan lukkes med egne klaffer fra innsiden slik at man unngår innsyn.

Romslig modell med god takhøyde. Duk produsert i flammehemmende (CAPI-84) 210 polyester ripstop med 4000 mm vannsøyle. To ventilasjonsåpninger med myggnetting gir nok frisk luft og reduserer kondensproblemer. Røykåpning i toppen med myggnetting. Forsterkede bardunfester. 45 cm brede stormmatter. YKK glidelåser.

Leveres komplett med avtagbar topphatt, myggdør, transportbag, plugger og barduner. Høyde 300 cm. Kan leveres med bunnduk (ekstrautstyr).

Vekt totalt: 9,9 kg.

Største innvendig lengde: 470 cm

Lengde hver enkel del (5-kantet): 287 cm

Bunnflate: Ca. 18 kvm

Pakket: 80 x 25 cm

Høyde: Ca. 300 cm


6.-9. september 

Dovrefjell Veiviser'n friluftsdress, lett og komfortabel

Lett og komfortabel friluftsdress med formsydd passform. Dressen har fokus på best mulig bevegelighet og ventilerende egenskaper og egner seg best når bevegelsesfrihet er minst like viktig som slitestyrke. Produsert i impregnert bomull/polyester som gjør frontpartiet svært vindbestandig og softshell med 4-veis stretch og flosset innside.

Jakken har fast hette med justeringsmuligheter. To frontlommer og to brystlommer, alle med glidelås.

Utluftingsmuligheter under armene. Stort stretchpanel på ryggen.

Buksen har formsydde knær for best mulig bevegelsfrihet. Mulighet for å regulere livvidden med klaffer med borrelås. To stikklommer. To lårlommer og en baklomme, alle med glidelås. Store ventilasjonsåpninger i sidene med to-veis YKK glidelås (ca. 45 cm lengde). Innstrammingsmuligheter med borrelås nede.

Annonse
Sjå tilbod frå Seljord varme her