Dyrsku'n 9.-11. september 2022

Klikk her for å kjøpe billetter

Du finn trygg, norsk, lokalprodusera mat laga med kjærleik på Dyrsku'n.

Matkvartalet

Dyrsku’n er ein naturleg plass å fremme lokalmat, norsk tradisjonsmat og matkultur. Våre gjester får gode matopplevingar, og Dyrsku’n er med på å inspirere, engasjere og formidle kunnskap om mat.

Matkvartalet

I Lokalmat-teltet under Dyrsku’n i Seljord får du sjå – og smake – mangfaldet i kortreist, lokal mat frå heile landet.

Interessa for lokalprodusert mat er stor, men du treng slettes ikkje å reise land og strand rundt for å smake deg gjennom herleg lokalmat frå jord og fjord, skog og fjell. Det held med ein tur innom Lokalmat-teltet på Dyrskuplassen i Seljord. Her er heile landet representert, og du kan nyte alt frå fersk frukt og søte syltetøy til smakfulle ostar og saftige lefser.

 

Lokalmatkjøkkenet – Lokalmat-teltet

I Lokalmat-kjøkkenet diskar dei opp med både matglede og mangfald, ærekjensle og formidling.

På Lokalmat-kjøkkenet kan du sjå korleis du kan bruke og kombinere nokre av matprodukta som er til sals i Lokalmat-teltet.

Gjer deg klar for inspirasjon og fantastiske smakar!

 

Eldhuset

I Eldhuset får du kjøpt den tradisjonsrike, smakfulle og heimelaga rjomegrauten som for mange er ei obligatorisk oppleving på Dyrsku’n.

 

Bakaromnen

Bakarar tryllar fram herleg bakst frå vår eigen bakaromn