Dyrsku'n 9.-11. september 2022

Klikk her for å kjøpe billetter

Personvernerklæring

Vi i Dyrsku’n er opptatt av at du som bruker vet hvordan vi behandler personopplysningene dine. Vi tar ditt personvern på alvor, og alle personopplysninger som samles inn håndteres i samsvar med Personopplysningsloven og EUs generelle personvernforordning (GDPR: General Data Protection Regulation).

Hvem er vi?

Dyrsku’n Arrangement AS med org.nr. 976 466 365 og forretningsadresse Nordbygdivegen 60, 3840 Seljord arrangerer årlig Norges største mat-, handels- og landbruksmesse, Dyrsku’n. I tillegg planlegger vi og gjennomfører flere ulike arrangement og drifter utleie av Dyrskuplassen gjennom hele året. På vår nettside www.dyrskun.no finner du all relevant informasjon om hva vi som skjer på Dyrskuplassen i løpet av året.

 

Personopplysninger

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes direkte til deg som person. Vi samler inn følgende opplysninger:

  • Navn og e-postadresse. Dersom du har gitt oss et aktivt samtykke om at du ønsker å motta relevant informasjon fra oss via vårt nyhetsbrev, du har kjøpt billett til våre arrangement eller meldt deg på konkurranser i vår regi.
  • Informasjon om din bruk av www.dyrskun.no. Dette er opplysninger som gir innsyn i hvilke undersider som besøkes, nettleserinnstillinger og IP-adresse

Formål med behandlingen og rettigheter

  • Vi samler inn personopplysninger for å kunne levere tjenester tilpasset ditt behov. Vi bruker opplysningene til å opprettholde og videreutvikle våre tjenester, samt tilpasse og målrette annonser og annen markedsføring. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med dine interesser for våre arrangement.
  • Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene
  • Vi vil ikke dele, selge, overføre eller gi ut dine kontaktopplysninger til tredjepart med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

Lagring av personopplysninger og klagerett

Dine personopplysninger vil bli lagret i henhold til norske lover. Vi gjør deg oppmerksom på at du kan kreve innsyn i egne personopplysninger, og kreve retting eller sletting av disse. Dersom du har spørsmål til hvordan vi behandler dine personopplysninger ber vi deg ta kontakt med oss på e-post. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

 

Kontaktinformasjon:

Dyrsku’n Arrangement AS

Nordbygdivegen 60

3840 Seljord

 

post@dyrskun.no