Dyrskuplassen i Seljord - oversiktsbilde

Andre arrangement på Dyrskuplassen

Dyrskuplassen yrar av folkeliv og arrangement gjennom heile sommarhalvåret. Har du lyst til å besøke nokon av dei andre arrangementa på plassen?

Vårmarknad Seljord 2022
Vårens vakraste eventyr

Vårmarknaden 27.-28. mai 2022

Vi ynskjer velkommen til Vårmarknad på Dyrskuplassen.

Vårmarknaden på Dyrskuplassen i Seljord er staden å gå om du vil sjå flotte, amerikanske bilar og veterankøyretøy. Eller er du kanskje på leit etter antikvitetar, motordelar til den gamle bilen din, eller på utkikk etter noko heilt spesielt og sjeldant? Her kan du finne alt du treng – og litt til.

Program og innhald vil bli annonsert fortløpande – følg med her for meir informasjon om Vårmarknaden.

Islandshest på Dyrskuplassen
Norsk Islandshestforening

Pinsestemne 2.-6. juni 2022

Siden starten i 1975 har Pinsestevnet i Seljord vært et samlingssted for islandshestentusiaster fra hele landet. Her møtes eliten og fritidsrytteren side om side, barn, unge og voksne, til sosialt samvær, konkurranser og kurs med islandshesten i sentrum.

Følg Norsk Islandshestforening på  www.nihf.no eller Facebook for mer informasjon.

Velkommen til Seljordfestivalen 6.-10. juli 2022
Norges triveligste

Seljordfestivalen 06.-10. juli 2022

Seljordfestivalen har blitt arrangert på Dyrskuplassen siden 2001, og er kjent som Norges triveligste festival.

Siden oppstarten har tusenvis av besøkende tatt turen til Seljord hvert år i uke 27 for å kose seg med aktiviteter, konserter, dans og campingliv. Du kan utforske det vakre Telemark på de organiserte utfluktene våre, som f.eks. båtcruise på Telemarkskanalen og fjelltur med konsert, eller du kan kose deg på dansekurs og svinge deg på dansegulvet med anerkjente og populære artister på scenen.

Dyrskuplassen er godt utbygd med alle fasiliteter og et hyggelig vertskap, og mange minner vil bli skapt i løpet av sommerukene i Seljord. Bli med på Norges triveligste festival du også!

Følg Seljordfestivalen på www.seljordfestivalen.no eller Facebook for løpende oppdateringer av artister og aktiviteter.

Maran-Ata har årlige stevner på Dyrskuplassen i Seljord
Landstreff

Maran-Ata 11.-17. juli 2022

Maran Ata Norge består av selvstendige menigheter og samlinger av venner over hele landet., årlig arrangerer de landstreff på Dyrskuplassen. Dette er et stevne for hele familien med dager fylt med forkynnelse, sang og musikk, barne- og ungdomsaktiviteter.

Følg med på nettsiden til Maran-Ata eller Facebook-siden for mer informasjon.

Velkommen til Countryfestivalen i Seljord 27.-31. juli 2022 og Travis Tritt
Nordens største

Countryfestivalen 27.-31. juli 2022

Countryfestivalen i Seljord har blitt arrangert på Dyrskuplassen siden 1998, alltid i uke 30, og er Nordens største countryfestival.

I 2022 kommer verdensstjernen Travis Tritt ens ærend for å spille i Seljord, og publikum fra hele Europa har uttrykt stor glede og entusiasme over det eksklusive besøket.

Det er langt fra første gang den populære festivalen midt i Sør-Norge har verdensstjerner på plakaten. Tidligere har artister som både Brad Paisley, Tanya Tucker, Dwight Yoakam, Nitty Gritty Dirt band, Billy Ray Cyrus, Randi Travis, Marty Stuart, Dirks Bentley, Carlene Carter og Lady Antebellum m.fl. gjestet festivalen.

Sommeren 2022 skal det endelig arrangeres festival på Dyrskuplassen i Seljord igjen, og de øvrige artistene gleder seg enormt til å spille for et stort og entusiastisk publikum. Finner du dine favoritter blant årets artister? Vi nevner Hellbillies, Vassendgutane, Gunslingers, Sie Gubba og Åsmund Åmli Band – i tillegg til mange andre.

Følg med på www.countryfestivalen.no eller Facebook-siden for løpende oppdateringer av artister og aktiviteter.

Dyrskuplassen i Seljord - oversiktsbilde
Datoar i åra framover

Dyrsku'n

Vil du halde av datoen for Dyrsku’n i åra framover?

09. – 11.09 2022
08. – 10.09.2023
13. – 15.09.2024
12. – 14.09.2025
11. – 13.09.2026

Ein grei hugseregel; Dyrsku’n startar alltid 2. fredagen i september!

Velkomen!

Kveldsstemning i Fjoset på Dyrsku'n

Skal du arrangere noko, men manglar plass?