Dyrsku'n 8.-10. september 2023

Klikk her for å kjøpe billetter

Folkefest og god stemning på Dyrsku'n i 1966

Grupper på Dyrsku’n

Er de ei gruppe eller ein profesjonell turoperatør som ynskjer å besøke Dyrsku’n?

Finn ut korleis du får grupperabatt på billett her.

Grupper på Dyrsku’n:

Seljord er ei vakker bygd som er trafikknutepunkt mot både Oslo, Bergen, Grenland og Torp. Til vanleg har bygda kring 3000 innbyggarar, men til Dyrsku’n kjem det kvar haust over 90.000 tilreisande som vil lukte, smake, handle og oppleve ei eventyrleg stemning. Marknaden er Noregs største handels-, mat- og landbruksmesse, og har vore arrangera kvart år sidan 1866 med unntak av 2020. Dyrsku’n er ein spennande og fargerik marknad å besøke, med interesser for ein kvar smak.

På Dyrsku’n kan vi skreddarsy opphaldet til gjestene dykkar etter kva dei er interessera i. Du kan sjå programmet for Dyrsku’n her og planlegge på førehand kva slags aktivitetar gruppa ynskjer å få med seg.

 

Transport og parkering

Kjem de med buss, har vi ein drop-off for gjestene i umiddelbar nærleik til Nordgardsporten, med coach-parkering 1 km vest for Dyrskuplassen. Her går det shuttlebussar fram og tilbake, om ikkje sjåføren ynskjer å strekke på beina den korte vegen fram og tilbake.

Kor skal eg parkere med buss på Dyrsku'n?

Guiding

Ynskjer gruppa ei kort orientering om historia bak Dyrsku’n, og/eller ein guida tur på Dyrskuplassen for å orientere seg før dei slepp laus på eigen hand? Det ordnar vi gjerne, men berre på sundag. Kontakt oss på post@dyrskun.no for å booke omvising.

Billettar og vilkår

Ynskjer du å bestille inngangsbillettar til Dyrsku’n, og ordne overnatting sjølv? Ring Ticketmaster sin gruppebestilling på telefon 22 82 81 49. Hugs at de må vere over betalande 20 personar for å få gruppepris. Sjåfør og guide kjem gratis inn.

Overnatting og mat

Vi har inngått samarbeid med Straand Hotell i Vrådal som kan tilby ledige senger i leilegheiter eller hytter, berre 30 minuttar frå Dyrskuplassen. I pakka er det og moglegheit for å reservere bord på Dyrsku’n for lunsj/middag til vennlege priser.

Kontakt Straand Hotell direkte for pris på overnattingspakker.

Hotellet ligg i køyreavstand til dei fleste attraksjonane i Telemark, som skisportens vogge (med verdas største vogge) i Morgedal, Telemarkskanalen, Heddal Stavkyrkje, Hardangervidda Nasjonalpark, Rjukan-Notodden Industriarv (Unesco), Gaustatoppen, Henrik Ibsen… Det er berre fantasien som sett grensene! Besøk Visit Telemark for meir inspirasjon.

 

Vi ynskjer deg hjarteleg velkommen til Seljord og Dyrsku’n!