På Dyrsku’n har vi tilrettelagt for at utstillarane skal få seg eit pusterom og litt næring i kroppen.
Utstillarkantina finn du på Storstogo, i samme lokale som utstillarkontoret. Her kjem du berre inn med id-band som adgangsbevis (kundekort gjeld dessverre ikkje). Vi serverer berre heimelaga mat med norske råvarer.
Opningstider 2020:
Dag | Opent | Kva | |
Måndag 07.09 | 11-14.00 | Lunsj | |
Tysdag 08.09 | 11-14.00 | Lunsj | |
Onsdag 09.09 | 11-15.00 | Matservering | |
Torsdag 10.09 | 11-21.00 | Matservering | |
Fredag 11.09 | 07-09.00 | Frukostbuffet | |
10-22.00 | Matservering | ||
Laurdag 12.09 | 07-09.00 | Frukostbuffet | |
10-22.00 | Matservering | ||
Sundag 13.09 | 07-09.00 | Frukostbuffet | |
10-18.00 | Matservering | ||
Måndag 14.09 | 11-13.00 | Lunsj |
Om du ikkje har anledning til å reise i frå utstillingsplassen din i Dyrsku-helga, kan du bestille mat som blir levera på standen din.
Send ein e-post til kjokken@dyrskun.no innan 1. september for bestilling av påsmurte rundstykke med karbonader, omelett eller ost & skinke.