Med sine lange tradisjonar som marknadsplass både når det gjeld dyr og mat, er Dyrsku'n i ein unik posisjon til å vere ein formidlar av heile reisa frå jord til bord. Matlyst Dyrsku'n arbeider for å fremme lokalmat, norsk tradisjonsmat og matkultur. Vi vil gje våre gjester gode matopplevingar, inspirere, engasjere og formidle kunnskap om mat. Ynskjer du søke om utstillarplass på Dyrsku'n? Sjå meir under "For utstillar" på den svarte linja over.
Vi har glede av å invitere alle lokalmat-utstillarar på Dyrsku’n til å delta i tevlinga om Årets matprodukt på Dyrsku’n.
På Dyrsku’n heng gode matlukter tungt over plassen, og du treng ikkje gå langt mellom kvar plass for å sjå og smake på ulike godsaker.
Interessa for mat, og ikkje minst kunnskap og kjennskap til maten sitt opphav, er større enn nokon gong.
Under opninga av årets Dyrsku'n får du møte produsentane bak nokre av dei beste mat- og drikkeprodukte i landet.
Det mysser med folk rundt bodane i Matkvartalet.
Bli kjent med alle matutstillarane på Dyrsku'n!
Norsk drikkekultur vil bli godt presentert på Dyrsku'n 2019, vi har satt saman eit spennande utval av ulike bryggeri og produkt du kan møte og smake på.
Anten du går for kjøttkaker, hamburger, lapskaus eller fårikål i teltet på Storstogo, er alt laga frå botnen av Dyrsku-kokkane.
I Lokalmat-kjøkkenet diskar dei opp med både matglede og mangfald, ærekjensle og formidling.
På Sterke Nils-tunet kan ein oppleve gardsdrift og matproduksjon på gamalt vis.
Treng du overnatting under Dyrsku'n? Får du beskjed om at alt er fullt?