Sidersmaking med lokalmat

Bli med på sidersmaking med smakar av lokalmat på Dyrsku’n i TettPå liten. Siderproduksjonen i Noreg er i ei blomstrande utvikling.

04.09.2025
Du finn trygg, norsk, lokalprodusera mat laga med kjærleik på Dyrsku'n.

På Dyrsku’n kan du bli kjent med siderprodusentar og dei smakfulle og prisvinnande produkta deira. Norsk sider har aldri vore så populært som nå, med dyktige produsentar og gode vekstforhold for frukt og bær, har norsk sider utmerka seg på kvalitet og har hausta fleire internasjonale prisar.

Sidersmaking med lokalmat ved Lien Gård – Fredag kl. 15:00

Arild og Linda Renate driv Lien Gård som ligg idyllisk til ved Norsjø i hjertet i Telemark. På garden produserar dei frukt, bær og honning.

Lien Gard

Sidersmaking med lokalmat ved Raet Sideri – laurdag kl. 15:00

Raet Sideri er etablert på Nordre Bergan Gård i Sandefjord, her starta Mikkel og Tomine opp gardsdrifta og siderproduksjon i 2024.

Mikkel og Tomine på Raet Sideri

Sidersmaking med lokalmat ved NeRø Frukt og Sider – Laurdag kl. 17:00

I solhellinga mot Heddalsvannet ligg Nedre Røste Gård i Notodden her driv Ole Christoffer Røste og Trine Flaaten med frukt og sider.

Nerø sider

Påmelding

Pris: kr 495,-

Påmelding til sidersmaking