Alle sider

Gammelost. Foto: Eline Kjøl Berg
Mat

Er pultost og gamalost den nye supermaten?

Dei kjende norske matskattane er både utskjelte og elska. Men veit eigentleg folk korleis dei smakar og at desse gløymde urostane er svært næringsrike og inneheld nesten 50 prosent rein protein?

Bygg hall A og B

Eit bygg for framtida

I det splintrande nye tilbygget mellom Hall A og Hall B, som stod ferdig til Dyrsku'n i 2024, skal unge eller nyetablerte handverkarar få høve til å vise fram arbeida sine og møte eit publikum som er interessert i husflid og tradisjonshandverk.

Du finn trygg, norsk, lokalprodusera mat laga med kjærleik på Dyrsku'n.
Mat

Årets Lokalmatgründer 2024

For tiande år på rad kåra MENY, Hanen og Dyrsku’n vinnaren av Årets lokalmatgründer. Vi gratulerer grønsaksgarden Bøtun Gard som Årets Lokalmatgründer!