![Lionel er æresgjest på Dyrsku’n i september. Foto: Eirik Stenhaug](https://www.dyrskun.no/content/uploads/2024/07/Lionel-768x512.jpg)
Lionel vil kasta glans over årets Dyrsku’n
Lionel er blant dei beste norskfødde varmblodstravarane gjennom alle tider. I september gjestar den biletskjønne hingsten Dyrsku'n som æresgjest.
Lionel er blant dei beste norskfødde varmblodstravarane gjennom alle tider. I september gjestar den biletskjønne hingsten Dyrsku'n som æresgjest.
I år blir dei utrydningstruga surmjølksostane løfta fram under årets Dyrsku, for å inspirere til bruk og produksjon av ostane i framtida.
Eit særs variert og stort antal salsutstillarar ynskjer å stille ut på Dyrsku’n. Tradisjon kombinert med innovasjon og ei blanding av store og små utstillarar frå heile landet kan vere noko av nøkkelen til at handelstradisjonen står seg sterkt på Dyrsku’n.
Det vert i også i år pause for kategorien Rosemåling i Husflidstevlinga, og difor ikkje moglegheit til å melde seg på med rosemåling. Grunnen er lite påmelding dei siste åra. Me understrekar at dette er ein pause for kategorien og at det er sannsynleg at kategorien kjem tilbake i framtida. Me håpar at alle de dyktige rosemålarar vil halde fram med faget og at de vil melde dykk på att ved neste moglegheit.
I samband med Husdyrstevlinga er det blitt laga ei ny klasseinndeling innan kategorien kniv.
Vi gjentek suksessen med auksjon, og mange ulike varer blir synte fram på fredag.
Er du utstillar og vil søke om standplass på Dyrsku'n? Søk innan 1. februar 2024
I verda av brukte og antikke gjenstandar finst det ei uendeleg skattekiste av historie og kultur. Desse gjenstandane, som ofte har ein lang og fascinerande reisa gjennom tid og alder, kan bli funne på standområdet Brukt og Antikk.
Når Årets unge bonde i haust skal kårast for 14. gong, skjer det for fyrste gong direkte frå scena på Dyrskuplassen.
Det blir eit spennande mangfald av bryggeri og øltyper i ølbaren på årets Dyrsku, her kan de stifte nærare kjennskap til følgjande bryggeri:
Dyrsku’n serverer eit variert program med spanande konferansar, fagleg påfyll, livlege debattar, god underhaldning og nydeleg lokal mat og drikke. Bli med litt tettare på, du også!