Artikler
Alle sider
Heidersprisen går til smed Øivind Klausen
Øivind Klausen har gjort ein stor innsats som smed, for smedhandverket og for utviklinga av Dyrsku’n. Det er ein svært verdig vinnar av årets heiderspris.
Minnefond etter Signe og Arne Aas si fyrste tildeling
har gått til smed Johannes Grøstad Barstad på kr 250 000,- for etablering av smie på heimplassen sin
Kulinarisk kveld med 4 rettar middag
Over 100 gjester hadde bestilt bord til laurdagskvelden i TettPå Stor. Det blei ei kulinarisk og kulturell oppleving med topp stemning!
Foredrag: Kan vi frykte ei global matkrise?
Rekka av interessante foredrag er lang under Dyrsku’n, og laurdag kunne ein høyre Arne Bardalen frå Nibio (Norsk institutt for bioøkonomi) fortelje at mange farar trugar matforsyninga til verda.
Møt Landbruket: Kan bonden få betalt for å lagre karbon?
Om det går som initiativtakarane vil, kan det i framtida bli ein marknad for å lagre karbon i jorda og få betalt for det.
Tidsbilete: Fransk Visitt
Gjekk du glipp av spelet i dag har du siste sjanse sundag kl 13:00 på Sterke Nils-tunet
Heilnorske ostar i ny drakt
Har du høyrt om ystil og knåost og gamalost? Om ikkje, så stikk innom Ystebua på Sterke Nilstunet, der Bondelagskokk Mette Julius Evensen komponerer rettar med norsk tradisjonsost.