Dyrsku'n 9.-11. september 2022

Klikk her for å kjøpe billetter

Alle sider

Dyrsku'n sidan 1866

Dyrsku’n 2021 er avlyst

På bakgrunn av ei heilskapsvurdering av situasjonen knytt til Covid-19, vurderer Dyrsku’n i samråd med kommuneleiinga det som umogleg å gå vidare med planlegginga av eit så stort arrangement som Dyrsku’n. Dyrsku’n 2021 blir derfor dessverre avlyst.

Mat

Kor norsk er maten i kjøleskapet ditt?

– 50 prosent sjølvforsyningsgrad, seier du? Betyr det at vi berre har nok mat til halve befolkninga? seier seljording Kristin Skogheim. Vi vart invitert heim for å sjå kor mykje norsk mat familien Skogheim har i kjøleskapet.

Årets Lokalmatgründer 2020

Vinneren av Årets Lokalmatgründer 2020 er Hvasser Asparges. Hvasser Asparges er en av våre fremste produsenter av asparges og brakte den hvite asparges til Norge.

Dyrsku’n i annleisåret

Det opplevast ganske spesielt å vere styreleiar i eit år der Dyrsku'n blir avlyst for aller fyrste gong, seier Aslak Snarteland

Mat

Årets unge bonde 2019

Øistein Aasen gjekk på folkehøgskule i Seljord. Då han vart kåra til Årets unge bonde 2019, såg han fram til å ta med seg familien til Dyrsku’n og syne dei alt han elskar ved Telemark.

Kultur på Dyrsku'n sidan 1866

Knut Buen ein uvanleg allsidig folkekunstnar

For å teikne eit bilete av alt han driv med, treng ein eit heilt lass med titlar: folkemusikar og komponist, rosemålar og historieforteljar, folkeminnesamlar og kultur­formidlar, gardbrukar og forretningsmann.

Dyra er framleis navet i Dyrsku-hjulet

Sjølv om Dyrsku'n no er noko ganske anna enn Dyrsku'n i 1866, er det lett å følgje historia frå det fyrste fesjået til dagens handels- og landbruksmesse, meiner journalist, forfattar og programleiar Halvor Kleppen.