
Dyrskukonferansen
Velkomen til Dyrskukonferansen 2025. Dyrskukonferansen vart sendt direkte. Sjå livestreamen frå fredag kl. 13.00 her.
Velkomen til Dyrskukonferansen 2025. Dyrskukonferansen vart sendt direkte. Sjå livestreamen frå fredag kl. 13.00 her.
Mangfaldet har aldri vore større – og smaken aldri betre. I Matteltet på Dyrsku’n kan du oppleve noko av det beste norsk landbruk har å by på, samla under eitt og same tak.
På TYR sin stand under Dyrsku’n kan publikum møte alt frå kyr og kalvar til westernhestar i arbeid. Her blir det presentasjonar av ulike kjøttferasar, kurs i dyretemjing, auksjon av ein av Noregs beste avlsoksar – og smaksprøver av førsteklasses kjøt.
På Dyrsku’n får du oppleve det nyaste innan anlegg – frå imponerande anleggsmaskinar og tungt utstyr frå dei største aktørane i Noreg, til smarte og spesialiserte løysingar frå dyktige nisjeleverandørar.
Dyrsku’n ønskjer å vise korleis husdyra våre har det – ikkje berre før, men også no og i framtida. Derfor er vi godt i gang med ei større oppgradering av Husdyrhallen.
Velkommen til Vitenparken Campus Ås på hjørnet av Matkvartalet – lett å finne frå «gøto»! Her kan du bli med på spennande aktivitetar som set mat, miljø og framtid på dagsordenen.
Vi gratulerer Ødhumbla som vinnaren av Årets lokalmatgründer! For ellevte året på rad har MENY, Hanen og Dyrsku’n kåra vinnaren av Årets lokalmatgründer – og i år gjekk prisen til Ødhumbla.
Bli med på sidersmaking med smakar av lokalmat på Dyrsku’n i TettPå liten. Siderproduksjonen i Noreg er i ei blomstrande utvikling.
Dyrsku’n og Det Norske Travselskap kan stolt presentere supertravaren Thai Tanic og jubileumsføllet Spang Junior som årets æresgjester.
Frå kunnskap til kveldskos. Årets Dyrsku blir noko heilt spesielt.
Landskapsgeograf Oskar Puschmann har siden 2002 utviklet fotodokumentasjonsprosjektet «Tilbakeblikk, norske landskap i endring». Prosjektet er basert på en eksakt refotografering av eldre landskapsbilder – der målet er å få en umiddelbar sammenligning mellom «før-og-nå-situasjoner».
I desember i fjor blei bunaden skrive inn på UNESCOs representative liste over immaterielle kulturarv, og i år får tradisjonen skin i Hall B, kor husflid og handverk knytta til bunad blir løfta fram.