Artikler
Alle sider
På lag med Dyrsku’n
Inntekter frå Dyrsku'n gir kjærkomne tilskot til lag og foreiningar i Telemark. Til gjengjeld fyller foreiningane 1500 vakter med serviceinnstilte menneske.
Norsk mat frå botnen
Anten du går for kjøttkaker, hamburger, lapskaus eller fårikål i teltet på Storstogo, er alt laga frå botnen av Dyrsku-kokkane.
Stolt av norsk matprodusentar
I Lokalmat-kjøkkenet diskar dei opp med både matglede og mangfald, ærekjensle og formidling.
Møt matprodusentane
Bli kjent med alle matutstillarane på Dyrsku'n! På årets Dyrsku kan du møte eit mangfald av matprodusentar innanfor ulike kategoriar og produktgrupper.
Delfinale i Det Norske Måltid
Det Norske Måltid jaktar på det beste innan norsk mat og drikkeog kårar årleg dei beste mat- og drikkeprodukta i Noreg.
Dyrsku’n involverer lag og foreiningar frå heile Telemark fylke
Sjå film frå delar av innsatsen som ligg bak Dyrsku'n!
Hels på Dyrskufolen, førebels kalla Lille Propell
Den fortryllande, vesle hingsten er ein Shetlandsponni fødd 7. mai i Drangedal.